Bianco Kwaliteitstucadoor geeft uw badkamer een bijzondere uitstraling met gewreven beton stuc. Beton Ciré is erg populair als vervanging van wandtegels in de badkamer.

Beton Ciré is een zeer sterke minerale pleister van cementstuc en is bijzonder geschikt voor badkamers, keukens, vloeren, meubels en objecten zoals openhaarden. Beton Ciré kan op bijna alle ondergronden worden aangebracht (lagen van 1 tot 2 mm dikte). Beton Ciré is een afwerking, die een mooie steen en of beton look biedt in mat, natuurlijk of gepolijst beton.

Douches en badkamers

Beton Ciré biedt een goede weerstand tegen vocht en is geschikt voor vochtige ruimtes zoals douchecabines en badkamer muren. Door zijn rustieke uitstraling is het vergelijkbaar met natuursteen, tevens is het een verfrissend alternatief voor tegels. Ook kunnen meubels en baden worden gemaakt met beton Ciré.

Beton Ciré op vloeren

Beton Ciré is bijzonder geschikt voor vloeren en is uiterst slijtvast en is na een Hydrofobe behandeling gemakkelijk schoon te houden. Beton Ciré heeft ook een goede weerstand tegen temperatuurschommelingen en is daarom ook geschikt voor vloeren met vloerverwarming. Het gepolijste beton heeft een mooie glans en heeft een breed scala aan kleuren en biedt een zinderende patina of glanzend uiterlijk.

Beton Ciré op aanrechtbladen

Voor aanrechtbladen is watervast multiplex of beton een geschikte ondergrond. Bestaande bladen kunnen in sommige gevallen ook als ondergrond volstaan. Wij gebruiken een sterke 2-componenten coating om de beton Cire af te werken die bestand is tegen vocht en (vet)vlekken.

Beton Ciré kleuren

Beton Ciré is in meer dan 60 mooie standaard kleuren te leveren. Ook is het mogelijk om zelf afwijkende kleuren te maken, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.